fbpx Løg er ikke bare løg | GastroFun.dk

Løg er ikke bare løg

Løg er ikke bare løg
Indholdsfortegnelse

Løg er ikke bare løg. I det europæiske køkken er det en af de mest basale ingredienser og det er svært at lave god mad uden at have løg med ind over.

Vi har samlet en oversigt over de forskellige løgtyper og hvad de er gode til at bruges til.
 

 

Gule løg:

De mest brugte løg. Når de bliver brugt i en opskrift kaldes de normalt bare for ”løg”.

 

Hvide løg:

De er mere knasende og gode at bruge til salsa.

 

Rødløg:

Rødløg

De er de bedste løg at spise rå. De er gode i guacamole eller skåret i tynde skiver i en salat.

 

Søde løg:

Der er et mindre svovlindhold i dem end andre løg, så de smager sødere. De er gode til at blive friturestegt og grilles

 

Perleløg:

perleløg

Små løg med en sød og mild smag. De er gode til at blive stegt eller i simreretter.

 

Ramsløg:

ramsløg

De minder lidt om hvidløg. De bliver en smule søde når de er tilberedt.

 

Forårsløg:

forårsløg

Både den grønne og hvide del kan spises. De er mildere end almindeligt løg, men mere smagsfulde.

 

Skalotteløg:

Skalotteløg

Det er faktisk ikke et løg, men det har en meget delikat løgsmag. Det er bedst i dressinger.

Kategori

Tags

Sociale medier
Læs også
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion