fbpx 🧅Hjemmelavet løgpulver | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet løgpulver

Hjemmelavet løgpulver
Sidst ændret:
Onsdag den 1. april, 2020 - 11:18
Beskrivelse

Løgpulver er virkelig lækkert lige til at drysse på bøffen inden stegningen. Det kan sådan set bruges i alle sammenhænge, hvor man normalt ville bruge løg.

Hjemmelavet løgpulver

Denne opskrift kræver, at du har en dehydrator. Det er en genial måde at nedbringe sit madspild på, og dette var mit første forsøg med at dehydrere løg - jeg er meget tilfreds!

Hjemmelavet løgpulver

 

Hjemmelavet løgpulver opskrift

Sværhedsgrad
Ingredienser
1 Løg
Vejledning
  1. Skræl løget. Jeg brugte et stort almindeligt løg.
  2. Skær løget ud i meget tynde stykker på et mandolinjern.

  3. Læg løgskiverne på tørrepladen og sæt pladen i din dehydrator.

  4. Lad dem tørre ved 52,5 grader i 18 timer.

  5. Når de er tørret færdigt, lader du dem lige dampe af, så de får stuetemperatur.

  6. Nu skal de tørrede løg blendes. Hvis du har en kaffekværn, er den helt ideel til formålet, men ellers kan du også bruge en minihakker eller blender (hvis du for eksempel laver en stor portion løgpulver).

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Hjemmelavet tomatpulver
Opskrift
Per Asmussen
Dehydrator
Artikel
Sponsoreret indhold
Dehydrator - Excalibur 4400 (c)sousvide.dk
Artikel
Sponsoreret indhold