fbpx ✅Bagte perleløg🧅 | opskrifter | GastroFun.dk

Bagte perleløg

Bagte perleløg
Sidst ændret:
Fredag den 6. november, 2020 - 08:08
Beskrivelse

Bagte perleløg. Løg er den perfekte garniture, til vinteren og efterårets mange simreretter og langtidsstegte stege.

Her er det 3 forskellige slags perleløg, men du kan sagtens bruge andre løg. Forlæng da blot tilberedningstiden.

Løgene er marineret 1 døgn i køleskabet og derefter bagt i ovnen.

Til dig der søger en lækker garniture til efterårets retter, så se med her:

Sværhedsgrad
Udbytte
8 personer
Forberedelsestid
24 timer
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
24 timer, 40 minutter
Ingredienser
600 g Perleløg (eller de løg du kan lide)
1⁄2 dl Balsamico (mørk)
2 tsk Groft salt
  Peber (friskkværnet, lidt)
3 spsk Honning
40 g Smør (til bagningen)
Vejledning

Halvér løg, lad skallen og den lille rod blive på, for at holde sammen på løget.

Rør de andre ingredienser sammen og hæld det over de halve løg.

Sæt på køl i et døgn.

Efter et døgn lægges løgene i et ildfast fad med skallen nedad.

Hæld marinaden over, og fordel tern af cirka 40 gram smør over, samt hakket frisk rosmarin.

Bages i ovnen ved 195 grader i cirka 40 minutter (lidt længere hvis du bruger større løg).

Når løgene er færdige, kan du med fordel koge marinaden ind til ca. det halve, så har du en lækker glace, du kan hælde over løgene ved servering.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier