fbpx ✅Hjemmelavet🥒tzatziki | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet tzatziki

Hjemmelavet tzatziki
Sidst ændret:
Fredag den 15. maj, 2020 - 10:40
Beskrivelse

Hjemmelavet tzatziki - nemt at lave og der skal kun bruges få ingredienser:

Agurk, salt, græsk yoghurt, olivenolie og hvidløg er nok til at få lavet det.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
22 minutter
Ingredienser
  Salt
2 fed Hvidløg (op til 3 fed - efter smag)
Vejledning

Først skæres agurkerne ud på langs, og alle kernerne skrabes ud.

Derefter rives agurkerne og sættes i en skål, med drysset salt henover i omkring 15 minutter.

Derefter skal alt væsken vrides fra agurkerne.

Man kan enten bruge en si, rent hviskestykke eller køkkenrulle, til at få presset så meget af væsken ud som muligt.

Dernæst tilsættes hvidløg, hvorefter blandingen blandes med yoghurt.

Rør godt rundt, og tilføj evt lidt olivenolie oven på 🌿⭐️

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Tzatziki
Opskrift
Benjamin
Tzatziki med et twist - (c)molekymi.dk
Opskrift
Redaktion
Nordisk tzatziki
Opskrift
fadlsforlag
Vegansk tzatziki
Opskrift
fadlsforlag
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier