fbpx ✅Syltede hvidløg | opskrifter | GastroFun.dk

Syltede hvidløg

Syltede hvidløg
Sidst ændret:
Fredag den 22. maj, 2020 - 14:25
Beskrivelse

Syltede hvidløg er nemme at lave selv, og så smager de helt fantastisk blandet i en lækker salat eller til tapas. De giver en dejlig sødme, syre og sprødhed!

Her får du min opskrift. Jeg har lavet den med chili, men du kan også vælge at bruge forskellige spændende krydderurter.

Syltede hvidløg

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
6 minutter
Hviletid
48 timer
Tid i alt
48 timer, 8 minutter
Ingredienser
1⁄2 l Vand
1 dl Eddike (lager)
1⁄2 spsk Sukker
1 1⁄2 tsk Salt (fint)
1 Chili (frisk)
Vejledning
  1. Pil hvidløgene, så alle skaller fjernes, og skær enden af fedene.

  2. Skyl chilien og skær den i tynde skiver.

  3. Hæld eddike, vand, sukker og salt i en gryde og bring det i kog under omrøring.

  4. Lad det koge i fem minutter.

  5. Kom herefter hvidløg og chili i lagen og lad det koge videre i yderligere 30 sekunder.

  6. Tag gryden af varmen og hæld det hele på et skoldet sylte- eller patentglas. Sæt glasset på køl og lad det gerne stå og trække i et par dage, helst i en uges. Det kan holde sig i adskillige måneder i køleskabet.

Læs også
Salater
Artikel
Redaktion
Løg er ikke bare løg
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier