fbpx ✅Oliventapenade | opskrifter | GastroFun.dk

Oliventapenade

Oliventapenade
Beskrivelse

En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie.

Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas, charcuterievarer med mere.

Udbytte
1 Portion
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1 ds oliven (sorte, uden sten)
2 fed Hvidløg
1⁄2 dl Olivenolie
Vejledning

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.

Blend/hak oliven og hvidløg med olien. Måske skal du bruge 1/2 dl. olie ekstra, det kommer an på konsistensen.

Kom tapenaden på et rent glas og opbevar den på køl, til den skal bruges.

Oliventapenade

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også