fbpx ✅Oliventapenade | opskrifter | GastroFun.dk

Oliventapenade

Oliventapenade
Beskrivelse

En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie.

Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas, charcuterievarer med mere.

Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1 ds oliven (sorte, uden sten)
2 fed Hvidløg
1⁄2 dl Olivenolie
Vejledning

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.

Blend/hak oliven og hvidløg med olien. Måske skal du bruge 1/2 dl. olie ekstra, det kommer an på konsistensen.

Kom tapenaden på et rent glas og opbevar den på køl, til den skal bruges.

Oliventapenade

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også