fbpx 😎 Løgmarmelade ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Løgmarmelade

Løgmarmelade
Sidst ĂŚndret:
Mandag den 16. marts, 2020 - 13:47
Beskrivelse

Løg og marmelade er ikke umiddelbart to ting, de fleste forbinder med hinanden. Ikke desto mindre er løgmarmelade et utroligt lÌkkert og velsmagende tilbehør, der kan anvendes i mange sammenhÌnge: Som tilbehør til kød, fisk og fjerkrÌ, som smørelse i en sandwich, eller prøv den pü en kartoffelpizza. 

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
2 spsk Olie
2 spsk Balsamico
2 spsk Sukker
3 spsk Frisk timian
1⁄4 tsk Sennep (Dijonsennep)
1 spsk Honning
  Salt
  Peber
Vejledning

SkÌr løgene i tynde skiver.

Varm olien i en gryde og svits løgene et par minutter - de skal ikke tage farve, bare blive bløde.

TilsĂŚt eddike, balsamico og sukker og skru ned til svag varme.

Lad kompotten simre i cirka 20 minutter.

TilsÌt honning, sennep, timian og salt. Lad det hele simre videre indtil løgene er blevet bløde og lagen er kogt helt ind.

Smag til.

HÌld marmeladen pü rene, skoldede glas.

Løgmarmelade

Noter

Server løgmarmeladen som tilbehør til retter, du ellers ville servere chutney til.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

Sociale medier
LĂŚs ogsĂĽ
Syltning
Artikel
Redaktion
Løg er ikke bare løg
Artikel
Redaktion
Løgkompot
Opskrift
Per Asmussen