Syltede rødløg i skiver

Dejlige syltede rødløg skåret i skiver. Denne opskrift er både til den søde og syrlige side, hvilket giver et dejligt indspark til f.eks. ristet hotdog eller i en burger.
Opskriften kræver kun få ingredienser og det er en god ide at lave store portioner hver gang.
Skold dit sylteglas og skyl det gerne med atamon - det øger de syltede rødløgs levetid.
Skræl løgene og skær dem i halve. Skær herefter tynde skiver på langs.
Bring dit sukker, eddike og vand i kog i en stor gryde.
Tilsæt dine laurbærblade og peberkorn når det koger.
Kom halvdelen af løgene i den kogende lage og lad dem koge med i 3 minutter. De skifter lynhurtigt farve til en meget flot lyserød farve.
Tag løgene op af lagen og kom dem i sylteglasset.
Gentag processen med den anden halvdel af løgene.
Giv lagen 2-4 minutter for sig selv ved god varme når alle løgene er taget op.
Hæld herefter lagen i sylteglasset (den skal dække løgene) og lad den stå og køle lidt af før du lukker låget.
Lad de syltede rødløg stå og trække, gerne 1-7 dage, før du bruger af dem.