fbpx Syltede agurker 🥒 | opskrifter | GastroFun.dk

Syltede agurker

Syltede agurker
Beskrivelse

En god og nem opskrift på syltede agurker. 

Hjemmelavet agurkesalat er det nemmeste i verden, og smagen er lysår fra den, du køber i glas i supermarkedet. Holdbarheden er mindst 1 uge på køl, så du kan lave en god portion og bruge af agurkerne i ugens løb.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
1 dl Eddike
1 dl Vand
1⁄2 dl Sukker
Vejledning

Kog eddike, vand og sukker til en lage - kog, til sukkeret er smeltet. Tilsæt peberkorn.

Skær agurken i tynde skiver (gerne med et mandolinjern, der giver tynde, ensartede skiver).

Læg agurkerne i et stort sylteglas og hæld lagen over. Lad det afkøle.

Opbevares på køl.

Syltede agurker

Syltede agurker

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Eddike
Artikel
Redaktion
Syltede rødløg i skiver
Opskrift
Per Asmussen