fbpx Syltede agurker 🥒 | opskrifter | GastroFun.dk

Syltede agurker

Syltede agurker
Sidst ændret:
Søndag den 24. februar, 2019 - 20:22
Beskrivelse

En god og nem opskrift på syltede agurker. 

Hjemmelavet agurkesalat er det nemmeste i verden, og smagen er lysår fra den, du køber i glas i supermarkedet. Holdbarheden er mindst 1 uge på køl, så du kan lave en god portion og bruge af agurkerne i ugens løb.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
1 dl Eddike
1 dl Vand
1⁄2 dl Sukker
Vejledning

Kog eddike, vand og sukker til en lage - kog, til sukkeret er smeltet. Tilsæt peberkorn.

Skær agurken i tynde skiver (gerne med et mandolinjern, der giver tynde, ensartede skiver).

Læg agurkerne i et stort sylteglas og hæld lagen over. Lad det afkøle.

Opbevares på køl.

Syltede agurker

Syltede agurker

Læs også
Eddike
Artikel
Redaktion
Syltede rødløg i skiver
Opskrift
Per Asmussen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier