fbpx Syltede rødløg | opskrifter | GastroFun.dk

Syltede rødløg

Syltede rødløg
Beskrivelse

Råsyltede rødløg er lækkert og nemt tilbehør til mange forskellige ting. Brug dem som tilbehør til kød, på smørrebrød eller i salaten. Løgene kan holde sig længe på køl, så lav gerne en stor portion, når du alligevel er i gang. 

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
2 dl Eddike
2 dl Sukker (gerne rørsukker)
3 Hele nelliker (kan undlades)
Vejledning

Kog eddike, sukker, nelliker og peberkorn ganske kort op, til sukkeret er smeltet. Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i et sylteglas. Hæld sukkerlagen over løgene og lad det afkøle. Sæt glasset på køl, holdbarheden er ca. 1-2 måneder. 

Syltede rødløg

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier