Sous Vide Andebryst

Ingen juleaften (eller Mortens Aften) uden and.
Ved at lave andebrystet med sous vide teknikken er du sikker på at få det mørt og den rosa farve anden fortjener at blive serveret med.
Start med at ridse skindet pĂĄ de to bryster skrĂĄt.
Krydr dem med en del peber og lidt salt.
Vakuumpak brysterne og tilsæt gerne 1 spsk. andefedt pr. bryst.
Tilbered dem i sous vide/vandbad ved 58 grader i 2 timer.Â
Tag kødet ud af posen og tør det godt af - enten med et viskestykke eller køkkenrulle. Kødsaften kan bruges til at lave sauce.Â
Steg herefter kødet på skindsiden på panden ved god varme. Først 3 minutter på skindsiden og derefter 1 minut på kødsiden.
Server straks og gerne i et opvarmet ildfast fad.
Hvordan kan du sĂĄ komme i gang med sous vide?
•   Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•   Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•   Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

