fbpx 👌 Sous Vide Andebryst 🤤 | opskrifter | GastroFun.dk

Sous Vide Andebryst

Andebryst Sous Vide
Underrubrik
Perfekt til Mortens Aften eller Juleaften
Sidst ændret:
Mandag den 21. oktober, 2019 - 12:36
Beskrivelse

Ingen juleaften (eller Mortens Aften) uden and.

Ved at lave andebrystet med sous vide teknikken er du sikker på at få det mørt og den rosa farve anden fortjener at blive serveret med.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
2 timer, 10 minutter
Tid i alt
2 timer, 20 minutter
Ingredienser
2 spsk Andefedt ((Kan undlades))
Vejledning

Start med at ridse skindet på de to bryster skråt.

Krydr dem med en del peber og lidt salt.

Vakuumpak brysterne og tilsæt gerne 1 spsk. andefedt pr. bryst.

Tilbered dem i sous vide/vandbad ved 58 grader i 2 timer. 

Tag kødet ud af posen og tør det godt af - enten med et viskestykke eller køkkenrulle. Kødsaften kan bruges til at lave sauce. 

Steg herefter kødet på skindsiden på panden ved god varme. Først 3 minutter på skindsiden og derefter 1 minut på kødsiden.

Server straks og gerne i et opvarmet ildfast fad.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sociale medier
Læs også
Var der ellers ANDet?
Artikel
Redaktion
Mortens Aften opskrifter
Artikel
Redaktion