fbpx Andebryst Sous Vide med sprødt skind ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Andebryst Sous Vide med sprødt skind

Andebryst Sous Vide med sprødt skind
Sidst ændret:
Tirsdag den 19. februar, 2019 - 13:40
Beskrivelse

Andebryst Sous Vide - det er en af de retter der beviser bedst hvad sous vide teknikken kan kontra de konventionelle tilberedningsmetoder. Skindet er skæret fra brystet og tilberedt for sig selv for at sikre at det blev sprødt.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
2 timer, 40 minutter
Tid i alt
2 timer, 50 minutter
Ingredienser
Vejledning

Sprødt skind

Start med at "flå" andebrysterne for skindet. Brug evt. en lille urtekniv til at hjælpe med at skære igennem nogen af hinderne hvis du ikke kan få dem fri.

Sous Vide Andebryst

Krydr skindet med en smule salt og pak dem ind i bagepapir liggende ovenpå hinanden.

Giv det 25-35 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft med et tung ildfast fad ovenpå.

Sprødt skind

 

Sous Vide Andebryst

Kødet får en smule salt og peber og vakuumeres.

Sous Vide Andebryst

Det skal tilberedes i 2,5 time ved 58 grader i sous vide/vandbad.

Kødet tages op herefter og duppes tørt i køkkenrulle eller viskestykke. Giv det stegeskorpe i 20-30 sekunder på hver side enten ved hjælp af en pande, grill eller en gasbrænder.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sociale medier