fbpx ✅ Andebryst sous vide😍| opskrifter | GastroFun.dk

Andebryst sous vide

Andebryst sous vide
Beskrivelse

Dejlige og lækre andebryster tilberedt sous vide. Hos os er det et must på bordet juleaftensdag.

Hvis du ikke er den største fan af en helstegt and eller ikke er så mange mennesker der fejrer julen sammen, så er det her en fantastisk måde at få det bedste fra anden frem på.

Udbytte
2 Portioner
Ingredienser
  Salt
  Peber (Fra kværn)
  Smør (Til stegningen)
Vejledning

Krydret med salt og peber.

Vakuumpakket og tilberedt sous vide i 2 timer ved ved 59 grader.

Andebryst sous vide

Efter de to timer blev de lagt i fryseren i 30 minutter og herefter lagt på køl indtil de skulle bruges.

Herefter blev de pakket ud af poserne og væsken blev brugt til saucen.

Kødet blev duppet tørt og krydret med salt på skindsiden.

Andebryst sous vide

Herefter blev de lagt på en tør pande med skindsiden nedad.

Panden blev tændt og høj varme og når den er varm tilsættes smør.

Stegt kødet i 5-7 minutter på skindsiden og giv det til sidst 30 sekunder mere på den anden side.

Skær kødet i tynde skiver og krydr med flagesalt.

Server straks.

 

 

Andebryst sous vide

Kategori

Mad


Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sværhedsgrad
Sociale medier