fbpx ✅🥩Roastbeef tilberedt sous vide | opskrifter | GastroFun.dk

Roastbeef tilberedt sous vide

Roastbeef tilberedt sous vide
Beskrivelse

Roastbeef skæres af tykstegsfilet, inderlår eller klump, snøres sammen til en steg og tilberedes i gryde, på grill eller som her i sous-vide/vandbad. 

Roastbeef er det perfekte kød at tilberede ved sous vide-metoden, da den med garanti bliver mør uden at blive tør. 

Server din roastbeef med dit foretrukne tilbehør eller prøv nogle af vores dejlige opskrifter på tilbehør til kødet. 

Udbytte
6 Personer
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
7 timer
Tid i alt
7 timer, 5 minutter
Ingredienser
  Krydderier (salt og peber)
  Smør (til bruning)
Vejledning

Det er nødvendigt at snøre roastbeef for at holde sammen på kødet.

For det meste er dette gjort, når du køber kødet, men er dette ikke tilfældet, skal du gøre det selv. 

Krydr kødet med salt og peber og vakuumpak det.

Roastbeef

Tilbered herefter kødet i 7 timer ved 55 grader i sous vide/vandbad.

Roastbeef

Tag kødet op af vandbaddet.

Roastbeef

Tag kødet ud af posen og tør det godt af med et viskestykke.

Roastbeef

Opvarm en pande med smør og olie og giv kødet en flot stegeskorpe hele vejen rundt. 

Alternativt kan du give kødet stegeskorpe på din grill. Sørg for at grillen er så varm som overhovedet muligt, og giv kødet stegeskorpe på den varme grill.

Som et tredje alternativ kan du bruge en gasbrænder til at give kødet stegeskorpe.

Uanset hvilken metode du vælger, skal kødet have cirka 30 sekunder på hver side.

Roastbeef

Fjern snøren fra kødet og skær roastbeefen ud i tynde skiver.

Noter

Annonce:

Vores vinsamarbejdspartner BayVine.dk anbefaler følgende:

Vi anbefaler Oak Ridge Ancient. Oak Ridge Ancient er 35 % fransk- og 35 % amerikansk. Har lagt på eg i 14 mdr. og herefter ståltank indtil 5 mdr. før flaskelagring

Følgende ord er ofte brugt til at beskrive smagen af Oak Ridge Ancient: Brombær, solbær, blomme, granatæble og rose. I smagen er der tydelige noter af hvid chokolade og vanilje. Har lagt på eg i 14 mdr. og herefter ståltank indtil 5 mdr. før flaskelagring. Rødt kød til fed rødvin!

Læs mere om vinen og køb den her

Kategori

Mad


Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sværhedsgrad
Sociale medier