Yorkshire pudding

Jeg har længe været fascineret af disse vandbakkelser, som briterne spiser sammen med en sunday-roast og brun sovs.
Da min mand for et par år siden var i London og begejstret fortalte mig om det, har jeg lige siden gerne villet prøve at lave dem selv. Og det blev så i dag!
Traditionelt set spiser man dem kun med brun sovs til, men de passer nu også rigtig godt som tilbehør til en dejlig simreret, hvis du spørger mig!
Yorkshire pudding opskrift
- Kom alle ingredienser i en stor skål.
-
Pisk det hele sammen.
-
Hæld dejen over i en kande.
-
Hæld 1 centimeter olie i hver form i din "muffinpande".
-
Sæt formen i ovnen og tænd ovnen på 190 grader celsius.
-
Når ovn og muffinform er opvarmet, tages formen ud af ovnen.
-
Fordel dejen i muffinformene. De skal fyldes næsten til kanten.
-
Sæt formen tilbage i ovnen og bag dem i 20 - 25 minutter. De skal være gyldne og soufflerede op.
-
Servér.
Se hvordan Jamie Oliver laver den i nedenstående video:



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.