fbpx ✅Yorkshire pudding | opskrifter | GastroFun.dk

Yorkshire pudding

Yorkshire pudding
Sidst ændret:
Fredag den 27. marts, 2020 - 09:33
Beskrivelse

Jeg har længe været fascineret af disse vandbakkelser, som briterne spiser sammen med en sunday-roast og brun sovs.

Yorkshire pudding

Da min mand for et par år siden var i London og begejstret fortalte mig om det, har jeg lige siden gerne villet prøve at lave dem selv. Og det blev så i dag!

Yorkshire pudding

Yorkshire pudding

Traditionelt set spiser man dem kun med brun sovs til, men de passer nu også rigtig godt som tilbehør til en dejlig simreret, hvis du spørger mig!

 

Yorkshire pudding opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Ingredienser
4 Æg
200 ml Sødmælk
200 g Hvedemel (sigtet)
  Salt
  Solsikkeolie (til stegningen. Olien skal kunne tåle varme)
Vejledning
  1. Kom alle ingredienser i en stor skål.
  2. Pisk det hele sammen.

  3. Hæld dejen over i en kande.

  4. Hæld 1 centimeter olie i hver form i din "muffinpande".

  5. Sæt formen i ovnen og tænd ovnen på 190 grader celsius.

  6. Når ovn og muffinform er opvarmet, tages formen ud af ovnen.

  7. Fordel dejen i muffinformene. De skal fyldes næsten til kanten.

  8. Sæt formen tilbage i ovnen og bag dem i 20 - 25 minutter.  De skal være gyldne og soufflerede op.

  9. Servér.

Yorkshire pudding

Noter

Se hvordan Jamie Oliver laver den i nedenstående video:

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Engelsk mad - afternoon tea
Artikel
Redaktion
English Muffins
Opskrift
Anette
English breakfast vafler
Opskrift
Anette
Stærke scotch eggs med kidneybønner
Opskrift
Forlaget Turbine
Vandbakkelser
Opskrift
Thomas
Scones med lemoncurd
Opskrift
Per Asmussen
Scones med masser af smør
Opskrift
Anette
Vandbakkelser
Opskrift
Anette
Scones med chokolade
Opskrift
Gour_mad