Coleslaw

Coleslaw
Beskrivelse

Coleslaw - denne amerikanske specialitet med gulerødder og kål, er typisk ret undervurderet og denne "salat" findes som regel kun frem når der laves Pulled Pork Burger.

Det er synd, for coleslaw kan så meget mere og er også god som lækkert tilbehør til en grill-aften.

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
150 g Spidskål (Kan erstattes af hvidkål)
2 spsk Miracel Whip
1 tsk Citronsaft
1 tsk Hvidvin
1⁄2 tsk Æbleeddike
1 knsp Sukker
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Start med skrælle dine gulerødder og riv dem på den grove side af et rivejern.

Dræn dem for så meget væske du kan - enten ved hjælp af at presse dem med hænderne eller bruge en stofble/osteklæde.

Finsnit kålen og tilsæt dem sammen med gulerødderne i en stor skål.

Rør alle de andre ingredienser sammen i en lille skål og smag den til med evt. ekstra salt, citronsaft eller eddike. Den må meget gerne være ret syrlig, da den skal spille imod f.eks. Pulled Pork. Når du er tilfreds med smagen, så skal den blandes sammen med gulerødderne og kålen.

Lad den gerne stå at trække lidt - gerne 30-60 minutter inden serveringen.

Coleslaw

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier