Pulled pork gafler

Pulled pork gafler
Indholdsfortegnelse

Kød gafler

Elsker du også at sætte tænderne i en saftig pulled pork burger på en fredag aften?

Det er der mange, der gør, og specielt når det er hjemmelavet, uanset om du laver den i ovnen eller sous vide.

Men hvordan deler man kødet, så det bliver bedst muligt? 

Det har du muligheden for med disse speciallavede gafler, der er specielt beregnet til at lave pulled pork eller andre retter hvor kødet skal trevles (pulled beef eller pulled chicken).

Disse pulled pork gafler gør det meget nemt at trække kødet fra hinanden, så det er klar til servering.

Gaflerne er 100% BPA fri og tåler varme helt op til 230 grader.

Derudover kan du også bruge gaflerne, hvis du skal skære et større stykke kød.

De er nemme at håndtere i modsætning til en stor stegegaffel. 


Kødgaflerne kan bl.a. købes her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier