fbpx 🍴🥩Pulled beef | opskrifter | GastroFun.dk

Pulled beef

Pulled beef
Sidst ændret:
Mandag den 18. maj, 2020 - 14:23
Beskrivelse

Pulled beef laves på samme måde som gammeldags oksesteg.

Stegen skal dog stege i længere tid, til kødet falder fra hinanden.

Dertil har vi lavet tilbehør, der giver et orientalsk pift med saftige sprøde blade og syrligt svirpende dressing.

Vi har opskriften fra bogen: "KØD".

Sværhedsgrad
Udbytte
6 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 15 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Pulled Beef)
  Rodfrugter (1,5-2 kg. Groftskårne)
5 dl Oksefond
  Vand (Evt.)
  Opskriftsgruppe (Courgette-bønnesalat med avocado)
60 g Mandler
  Citronsaft (Saften fra 1/2 økologisk citron)
1 spsk Olivenolie
  Salt
  Peber
Vejledning

Pulled Beef

Tykkamsstegen placeres på en bradepande i ovnen.

Rodfrugterne lægges rundt om, og fonden hældes ved.

Lad det stege tildækket ved 150 °C varme i 3 timer.

Hold øje med, at stegen ikke steger tør. Fyld evt. efter med vand.

Steg, til kødet falder fra hinanden eller kan trækkes med to gafler ud over de langtidsstegte rodfrugter.

Pynt med rosmarin.

 

Courgette-bønnesalat med avocado

Mens stegen er i ovnen, skylles courgetterne.

Skær dem i tynde lange strimler.

Blancher bønnerne.

Rist mandlerne.

Pil avocadostenen ud, og skær avocadoen i tern.

Vend det hele i citronsaft rørt sammen med olie, salt og peber.

Kilde

Vi har opskriften fra bogen: "KØD"

Læs også
Hjemmelavet fastfood
Artikel
Redaktion
Alt du skal vide om squash
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier