fbpx Pulled Chicken i ovn 🍗 | opskrifter | GastroFun.dk

Pulled Chicken i ovn

Pulled Chicken i ovn
Beskrivelse

Pulled pork er kendt af mange. Vi giver dig en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken.

Konceptet er det samme med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.

Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.

Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.

Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.

Pulled Chicken

Server det i en burgerbolle med f.eks. coleslaw eller sammen med kartoffelmos og en sovs lavet på kødets saft.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier