fbpx Pulled Chicken i ovn 🍗 | opskrifter | GastroFun.dk

Pulled Chicken i ovn

Pulled Chicken i ovn
Beskrivelse

Pulled pork er kendt af mange. Vi giver dig en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken.

Konceptet er det samme med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.

Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.

Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.

Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.

Pulled Chicken

Server det i en burgerbolle med f.eks. coleslaw eller sammen med kartoffelmos og en sovs lavet på kødets saft.

 

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier