fbpx âś…Tunmousse | opskrifter | GastroFun.dk

Tunmousse

Tunmousse
Underrubrik
Nem, lækker Tunmousse - den perfekte forret fra 80-90'erne
Beskrivelse

Den klassiske forret fra forsamlingshusene i 80-90'erne. Selvom mange husker den som værende træls da den altid var på menuen, så er der er en grund til at den altid var der - det smager jo forrygende godt.

Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
2 timer
Ingredienser
2 ds Tun (Gerne den i vand)
100 g Smør (Hvis man bruger tun i olie, er smøren ikke nødvendig)
  Salt (Efter smag)
  Peber (Efter smag)
1 Citron (Til pynt og tilsmagning)
Vejledning

Kom tun, smør og creme fraiche op i en skål og rør det hele godt sammen med en håndmixer.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Kom tunmoussen op i den ønskede form og sæt på køl i minimum en time.

Pynt tunmousse med citron og evt. dild, agurk eller hvad der giver mening for jer.

Noter

Server den med franskbrød eller toastbrød.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Tunmousse uden smør
Opskrift
Anette
Tunmousse uden smør
Opskrift
Anette
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion