fbpx 🦐🥗Nordisk rejecocktail | opskrifter | GastroFun.dk

Nordisk rejecocktail

Nordisk rejecocktail
Beskrivelse

Nordisk rejecocktail - en supernem forret eller frokost, hvor 80'er-klassikeren har fået lidt mere fylde (og velsmag).

Retten er hurtig at lave og smager dejligt.

Vi har opskriften fra bogen: "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter".

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
0 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Salat)
1⁄2 Spidskål (1/4 hvis det er et stort spidskål)
500 g Rejer (Søkogte rejer med skal)
  Opskriftsgruppe (Dressing)
1 dl Mayonnaise (God)
1 spsk Tomatpure
1 tsk Eddike (sherry eller sherryeddike)
  Tabasco Sauce (10 dråber)
1⁄2 tsk Sød chilisauce
  Hvid peber (Friskkværnet)
1 spsk Citronsaft
  Opskriftsgruppe (Pynt)
  Citron (Skåret i skiver)
  Peber (Fra kværn)
Vejledning

Snit kålen fint og kom den i en skål.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt i kålen.

Gem ca. fire skefulde til anretning.

Fordel kålen i fire glas eller skåle.

Kom de pillede rejer over og hæld en skefuld dressing over rejerne i hvert glas.

Kom friskkværnet peber over og pynt med citron.

Server med et godt stykke brød.
 

Noter

Er det sæson, kan du koge et bundt grønne asparges, skære dem i passende stykker og fordele dem sammen med rejerne.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Godt nytårsmad
Artikel
Redaktion