fbpx ✅Wagyu Outside Skirt Sous Vide | opskrifter | GastroFun.dk

Wagyu Outside Skirt Sous Vide

Wagyu Outside Skirt Sous Vide
Sidst ændret:
Fredag den 6. november, 2020 - 13:48
Beskrivelse

WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.

Sous vide tilberedt outside skirt. Det minder om inside skirt/flap meat - men mere mørt.

Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Start med at tænde din sous vide på 56 grader.

Krydder kødet med salt og peber.

Vakuumpak kødet.

Tilbered kødet i 2 timer.

Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.

Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.

Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.

Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.

Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):

  • Gasbrænder. Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side (på min Instagram profil kan du se hvordan jeg bruger den).
  • Grill. Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
  • Støbejernspande. Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.

Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene og server straks.

Læs også
Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier