fbpx Risengrød i sengen 🍚 | opskrifter | GastroFun.dk

Risengrød i sengen

Risengrød i sengen
Beskrivelse

TrÌt af risengrød der brÌnder pü? Vores opskrift pü risengrød under dynen brÌnder ikke pü og krÌver kun en tykbundet gryde, en dyne og en masse tülmodighed.

Udbytte
8 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
4 timer, 10 minutter
Tid i alt
4 timer, 25 minutter
Ingredienser
Vejledning

Nür man laver risengrød er det vigtigt at bruge en tykbundet gryde.

Start med at hÌlde vandet op i gryden og fü det til at koge. TilsÌt 2-3 dl ad gangen af sødmÌlken under omrøring. Nür mÌlken koger tilsÌttes risen og saltet og fü det til at koge igen.

Tag gryden af komfuret og pak det ind i et hündklÌde og evt. et tÌppe. 

Kom det ind under din dyne og lad det stü i et par timer. Du kan evt. hver time tage det op pü komfuret og kog det op i et minut eller to. Det vil fü tilberedningstiden til at falde med en times tid. 

Efter 3-4 timer kan du fjerne din risengrød under dynen og sÌtte det tilbage pü komfuret.

Kog det i et par minutter under omrøring og grøden er klar til servering.

Server med kanelsukker og en smørklat. 

Noter

Har du ikke tülmodighed til at stü sÌtte grøden under dynen, sü har vi her en opskrift pü at lave grøden pü komfuret. Se den her.

Er du sü heldig at eje en røremaskine med varmefunktion, sü kan du lave risengrøden i den. Se en opskrift pü det her.

Hvis du har rester, sü kan du bl.a. bruge det til at lave klatkager med. Se opskriften her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

SvĂŚrhedsgrad
Sociale medier
LĂŚs ogsĂĽ