fbpx Klatkager👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Klatkager

Klatkager
Beskrivelse

Det her er den bedste måde at bruge dine rester fra risengrøden på. Lidt æg, vaniljesukker og mel giver dig en lækkert dessertpandekage der minder om amerikanske pandekager.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
4 minutter
Tid i alt
9 minutter
Ingredienser
400 g Risengrød (Færdigtilberedt (rester))
2 Æg
30 g Hvedemel
  Smør (Til stegningen)
Vejledning

Start med at sætte en pande på komfuret og tænd på middel varme.

Kom grøden, æggene, hvedemelet og vaniljesukkeret i en skål og rør det godt sammen.

Varm smørret op på panden og lad det bruse lidt op før du kommer dejen på i små klatter.

Lad det stege ved middel varme et par minutter på hver side - indtil de er gyldne.

Klatkager

Fortsæt processen med en ny klat smør inden du kommer de næste "klatter" på panden igen.

Server med syltetøj (efter smag) eller flormelis.

Klatkager

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Alt du skal vide om risengrød
Artikel
Redaktion