fbpx ✅Risengrød | opskrifter | GastroFun.dk

Risengrød

Risengrød
Beskrivelse

Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.

Udbytte
8 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 30 minutter
Tid i alt
1 time, 32 minutter
Ingredienser
Vejledning

Bland grødris og mælk i en gryde og bring det i kog.

Lad grøden koge i cirka halvanden time ved middel varme.

Så vil den have samlet sig, det kan sagtens tage 10 minutter mindre eller mere.

Smag til med salt.

Husk at røre jævnligt i grøden, så den ikke brænder på.

Server med en klat smør og kanelsukker.

Noter

Har du ikke tålmodighed til at stå at røre i grøden, så har vi denne opskrift på en grød lavet i sengen. Se den her.

Er du så heldig at eje en røremaskine med varmefunktion, så kan du lave risengrøden i den. Se en opskrift på det her.

Hvis du har rester, så kan du bl.a. bruge det til at lave klatkager med. Se opskriften her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Alt du skal vide om risengrød
Artikel
Redaktion