Risengrød i røremaskine

Risengrød i røremaskine
Beskrivelse

Er du træt af risengrød der brænder på? Gider du ikke at stå at røre i grøden i en time eller virker risengrød under dynen ikke for dig? Så har vi en løsning i denne opskrift til dig. 

Udbytte
2 liter
Foreberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 10 minutter
Tid i alt
1 time, 12 minutter
Ingredienser
235 g Grødris
5 g Salt
Vejledning

Denne opskrift er lavet ved hjælp af en SILVERCREST KITCHEN TOOLS® Monsieur Cuisine édition plus røremaskine. Den kan røre, men også styre temperaturer. Det gør f.eks. at du ikke behøver at stå at røre i grøden når du laver, da maskinen gør det for dig. Samtidig bliver temperaturen aldrig for høj, da maskinen selv regulerer det.

Risengrød

Hæld al mælken op i røreskålen.

Risengrød

Varm mælken op ved 100 grader på trin 1 under REVERSE funktionen. Påfyldningsåbningen skal være lukket.

Risengrød

Tag låget af påfyldningsåbningen og tilsæt grød og salt. Låget skal forblive af.

Risengrød

Tilbered grøden i 60 minutter på trin 1 ved 90 grader.

Risengrød

Risengrød

Efter de 60 minutter er grøden klar til servering.

Server f.eks. med kanelsukker og en smørklat.

Se en video af processen herr:

Noter

Monsieur Cuisine er en billig udgave af en Thermomixer TM5 - den koster cirka 1/5 af prisen.

Ejer du ikke en røremaskine med varmefunktion, så har vi her en opskrift på at lave grøden på komfuret. Se den her.

Har du ikke tålmodighed til at stå at røre i grøden, så har vi denne opskrift på en grød lavet i sengen. Se den her.

Hvis du har rester, så kan du bl.a. bruge det til at lave klatkager med. Se opskriften her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier