Ramsløgsmayo

Ramsløgsmayo
Sidst ændret:
Torsdag den 8. april, 2021 - 13:40
Beskrivelse

Nu kommer der endnu en opskrift med ramsløg, og det er selvfølgelig ramsløg mayonnaise.

Ramsløgsmayo kan bruges til så mange ting: F.eks. tatar, som dressing i sandwich eller bare til at dyppe sine pomfritter i.

I den her opskrift kan du selv vælge styrken på hvor kraftigt din mayonnaise skal smage af ramsløg, der skal bare cirka 3 dl olie i alt (så du kan justere ift. almindelig olie og ramsløgsolie).

Jeg har brugt min egen ramsløgsolie til opskriften.

Ramsløgsmayo

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
4 minutter
Ingredienser
2 Æggeblommer (op til 3 stk.)
2 spsk Eddike
1 1⁄2 dl Rapsolie
2 1⁄2 dl Olie (ramsløgsolie)
Vejledning

1. Pisk æggeblommer, sennep, eddike og salt til det bliver tykt og hvidt.

2. Pisk herefter ramsløgsolie og rapsolie i, i en tynd stråle, det er vigtigt, at det foregår stille og roligt ellers kan mayonnaisen skille.

3. Nå mayonnaisen er god tyk smages den til med salt og peber.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier