Ramsløgsolie

Ramsløgsolie
Sidst ændret:
Torsdag den 8. april, 2021 - 13:41
Beskrivelse

Nu er det for alvor blevet ramsløg sæson igen.

Derfor har jeg selvfølgelig været ude og plukke.

Personligt elsker jeg ramsløg, det er super lækkert til langt det meste og så kan der laves en masse lækre ting af det.

Her har jeg et godt bud på hvad jeg elsker at bruge ramsløg til: grøn olie.

Dette er bare super lækkert og det giver en flot farve til maden! Det kan bruges til at dryppe på supper eller tallerkenen, men det kan også bruges til ramsløgsmayo

Her får du den flotteste grønne farve, som bare emmer af forår.

I får her opskriften på grøn olie, og så er det ellers bare med at komme ud og plukke.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Tilberedelsestid
5 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
150 g Ramsløg (frisk)
3 dl Rapsolie
Vejledning

1. Alle ingredienserne kommes ned i en blender.

2. Det hele blendes sammen til det opnår en temperatur på 60-70 grader.

3. Si massen gennem et kaffefilter eller et klæde (kan godt tage lidt tid).

4. Kom det i en sprøjtepose, og hæng det op.

5. Efter lidt tid kan man se alt vandet ligger sig i bunden, kom en klemme på der hvor det skiller.

6. Hæld så derefter vandet ud og olien over i en en bøtte.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier