fbpx Majs på grill 🌽🔥 | opskrifter | GastroFun.dk

Majs på grill

Majs på grill
Beskrivelse

En af sommerens største hits hos os er grillede majskolber en sommerdag på terrassen. Det er super nemt at lave og det passer til alt lige fra grillet svinekød, fjerkræ og oksekød.

Udbytte
4 Portioner
Tilberedelsestid
30 minutter
Ingredienser
15 g Smør
  Salt
Vejledning

Grillet majskolber

30 minutter før kødet er færdig lægges majskolberne på grillen. Behold bladene på dem og vend dem hver 5 minut så de får en god brændt grillskorpe på bladene. 

Efter cirka 25 minutter tages de af grillen og "skrælles" fri fra bladene og fimrehårene. 

Grillet majskolbe

Skær dem i halve og lad dem stå at køle af i et par minutter før servering.

Server med smør og salt.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier