Kyllingelår i ovn

Oprettelsesdato:
Torsdag den 17. oktober, 2019 - 13:40
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 20:19
Beskrivelse
Kylling er altid en sikker vinder herhjemme, fordi det går rent hjem hos både store og små.
Denne gang stod den på store kyllingeoverlår.
Tilbehøret varierer efter temperament, men jeg serverer gerne lårene med eksempelvis ovnstegte pommes frites og en god salat. Min egen spinatsalat med blåbær, feta og friske krydderurter er én af mine favoritter!
Kylling er også superlækkert at komme "på madpakken" dagen efter, hvis der er noget tilovers fra aftensmaden.
Kyllingelår i ovn opskrift
Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
5 kyllingelår (store)
Olie (smagsneutral)
2 fed Hvidløg
Frisk timian (kan undlades)
Paprika (kan undlades)
Smør (i tern)
Vejledning
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
- Gnid kyllingelårene med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Drys med rigeligt salt.
- Skær hvidløgene i tynde skiver og drys over kyllingelårene
- Drys med frisk timian og paprika. Jeg gav 2 af kyllingelårene en frys timian, imens de øvrige 3 fik paprika.
- Slut af med at komme smør i små tern ovenpå alle kyllingelårene.
- Lad dem stege i ovnen i 1 time.
- Servér.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.