fbpx 🍗Kyllingelår i ovn | opskrifter | GastroFun.dk

Kyllingelår i ovn

Kyllingelår i ovn
Sidst ændret:
Torsdag den 17. oktober, 2019 - 13:48
Beskrivelse

Kylling er altid en sikker vinder herhjemme, fordi det går rent hjem hos både store og små.

Kyllingelår i ovn

Denne gang stod den på store kyllingeoverlår.

Tilbehøret varierer efter temperament, men jeg serverer gerne lårene med eksempelvis ovnstegte pommes frites og en god salat. Min egen spinatsalat med blåbær, feta og friske krydderurter er én af mine favoritter!

Kylling er også superlækkert at komme "på madpakken" dagen efter, hvis der er noget tilovers fra aftensmaden.

Kyllingelår i ovn

 

Kyllingelår i ovn opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
5 kyllingelår (store)
  Olie (smagsneutral)
2 fed Hvidløg
  Frisk timian (kan undlades)
  Paprika (kan undlades)
  Smør (i tern)
Vejledning
  1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  2. Gnid kyllingelårene med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Drys med rigeligt salt.
  4. Skær hvidløgene i tynde skiver og drys over kyllingelårene
  5. Drys med frisk timian og paprika. Jeg gav 2 af kyllingelårene en frys timian, imens de øvrige 3 fik paprika.
  6. Slut af med at komme smør i små tern ovenpå alle kyllingelårene.
  7. Lad dem stege i ovnen i 1 time.
  8. Servér.

Kyllingelår i ovn

 

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier