ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tortillas pizza

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. juni 2018

Vi har et hurtigt bud på en lynhurtig “tøm-køleskabet-pizza”, der både kan bruges som en hurtig snack, frokost, forret eller til aftensmad. Den her pizza består af en bund af en tortillas pandekage, kartoffelmos som sauce og toppet med trevlet andelår (confit de canard) og revet ost.


Antal: 2 Portioner

Tortillas pizza

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 3 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 4 stk. Tortillas
  • 1 stk. Confiteret andelår
  • 6 spsk. Kartoffelmos Moste kogte kartofler med salt, rosmarin og olivenolie
  • Revet ost

Sådan gør du

  • Denne pizza er super hurtig og nem at lave.
    Vi har brugt rester af confit de canard/konfiteret andelår, men det kan sagtens være trevlet kylling (fra når du koger suppe), pulled pork eller rester fra en steg (lammekølle, lammebov osv.).
    Vi brugte kartoffelmos til at smøre på tortillas pandekagerne, men det kan sagtens have være passata eller hakket tomater.
    Drys med revet ost og bag dem i 200 grader varmluft i 3 minutter.
    Læg evt. rucola salat eller krydderurter på pizzaerne når de kommer ud af ovnen.
    Vi kalkulerer med 2 pr. person til en hovedret eller 1 pr. person til en forret/frokost.
     

Noter

Er du til andre nemme måltider, så tjek denne oversigt over måltidskasser.


Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.