Teres Major
Den dejlige og lækre udskæring teres major tilberedt sous vide.
Kødet gourmetsaltes (8-10 g pr kilo) i 6-8 timer.
Vakuumpakkes med peber og evt andre krydderier.
Tilberedt sous vide ved 55 grader i 2-2,5 time.
Læs meget mere her om teres major sous vide.
Gourmetsalt kødet i 6-8 timer og vacuumpak derefter med med krydderier
I sousviden i 2,5 time ved 55 grader.
Pak ud, tør godt af og brun kort tid ved høj varme.
Hvis man vil fryse ned til senere brug:
Køl hurtigt ned (isvand) og frys. Når man vil bruge det, så læg i sousviden ved 55 grader i 30 min før bruning.
Væden fra posen koges ind med fløde.
Vi har lavet til 28 personer, og det gik godt. Der var 4 stegepander i brug :-)
Inspiration fra Facebook gruppen: "Dansk Sousvide Entusiaster".



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Hvad kan du med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.