Sprødstegt bacon

Sprødstegt bacon
Beskrivelse

Vi er vilde med god bacon, og den bedste får du, når du ryger den selv!

Med et par ribbenstege kan du fremstille din egen røgede bacon, der smager fantastisk og på ingen måde kan sammenlignes med noget af den bacon, du kan købe.

Perfekt som topping til f.eks. tykke supper som kartoffel-porresuppe, græskarsuppehokkaidosuppe eller jordskokkesuppe

 

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
100 g Bacon (hjemmerøget)
Vejledning

Skær baconskiver på cirka 1 centimer og bank dem let flade med håndroden.

Skær i små tern efter ønske.

Pandesteg baconternene i 15-20 minutter ved middelhøj varme, til de er sprøde og gyldne.

Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir (køkkenrulle) og brug dem som pynt på f.eks. supper.

Sprødstegt bacon

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier