fbpx 🎃🥣🥓Hokkaidosuppe - dejlig cremet græskarsuppe | opskrifter | GastroFun.dk

Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe
Beskrivelse

Hokkaidosuppe er altid godt, og de fleste elsker den cremede suppe med den let sødlige smag.

Suppen er hurtig og nem at lave, og med et lÌkkert og sprødt drys af bacon og grÌskarkerner, kombineret med en klat flødeskum, pü toppen, udgør den snildt et komplet mültid.

Server med et godt brød, f,eks. vores landbrød, og du har et godt bud pü familiens nye yndlingssuppe.

Udbytte
3 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
2 fed Hvidløg
1 l Grøntsagsfond (gerne vand + terning.)
1 pk Flødeost (f.eks. Philadelphia)
1⁄2 tsk Cayennepeber
  Krydderier (salt og peber)
  Olivenolie (til stegning)
1 dl Piskefløde (eller cremefraiche, til at komme i suppen ved servering.)
100 g Bacon
Vejledning

GrÌskarret skylles grundigt og befries for kerner samt det trÌvlede, inderste grÌskarkød. 

SkÌr herefter hokkaidoen ud i mellemstore stykker. Lad det blot beholde skrÌllen pü, den bliver blød, nür hokkaidoen koges og blendes.

Pil og hak løg og hvidløg groft.

Varm en gryde op med olivenolie.

Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsÌt grÌskarret. Lad det stege med et øjeblik.

TilsÌt fond og lad suppen koge i cirka 20 minutter, til alt er godt mørt.

Blend suppen med en stavblender.  

TilsÌt flødeosten og giv suppen en tur mere med stavblenderen.

Smag til sidst suppen til med salt, peber og cayennepeber.

Steg bacon sprød pü en pande og lÌg det herefter til afdrypning pü fedtsugende papir.

Rist grĂŚskarkernerne i baconfedtet og hĂŚld dem i en skĂĽl.

Server suppen med sprødstegt bacon, ristede grÌskarkerner og cremefraiche eller fløde pisket til skum pü toppen.

Spis et godt brød, f.eks. landbrød, som tilbehør til suppen.

Noter

 

 

 

Kategori

Mad

SvĂŚrhedsgrad
Sociale medier