fbpx ūüéÉūü•£ūü•ďHokkaidosuppe - dejlig cremet gr√¶skarsuppe | opskrifter | GastroFun.dk

Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe
Sidst ændret:
Mandag den 18. november, 2019 - 14:14
Beskrivelse

Hokkaidosuppe er altid godt, og de fleste elsker den cremede suppe med den let s√łdlige smag.

Suppen er hurtig og nem at lave, og med et l√¶kkert og¬†spr√łdt drys af bacon og gr√¶skarkerner, kombineret med en klat fl√łdeskum, p√• toppen, udg√łr den snildt et komplet m√•ltid.

Server med et godt br√łd, f,eks. vores landbr√łd, og du har et godt bud p√• familiens nye yndlingssuppe.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
1 l Gr√łntsagsfond (gerne vand + terning.)
1 pk Fl√łdeost (f.eks. Philadelphia)
1⁄2 tsk Cayennepeber
  Krydderier (salt og peber)
  Olivenolie (til stegning)
  Opskriftsgruppe (Tilbeh√łr)
1 dl Piskefl√łde (eller cremefraiche, til at komme i suppen ved servering.)
100 g Bacon
Vejledning

Gr√¶skarret skylles grundigt og befries for kerner samt det tr√¶vlede, inderste gr√¶skark√łd.¬†

Sk√¶r herefter hokkaidoen¬†ud i mellemstore stykker. Lad det blot beholde skr√¶llen p√•, den bliver bl√łd, n√•r hokkaidoen¬†koges og blendes.

Pil og hak l√łg og hvidl√łg groft.

Varm en gryde op med olivenolie.

Svits hakket l√łg og hvidl√łg i en gryde og tils√¶t gr√¶skarret. Lad det stege med¬†et √łjeblik.

Tils√¶t fond¬†og lad suppen koge i cirka¬†20 minutter, til alt er godt m√łrt.

Blend suppen med en stavblender.  

Tils√¶t fl√łdeosten og giv suppen en tur mere med¬†stavblenderen.

Smag til sidst suppen til med salt, peber og cayennepeber.

Steg bacon spr√łd p√• en pande og l√¶g det herefter til afdrypning p√• fedtsugende papir.

Rist græskarkernerne i baconfedtet og hæld dem i en skål.

Server suppen med spr√łdstegt bacon, ristede gr√¶skarkerner¬†og cremefraiche eller fl√łde pisket til skum¬†p√• toppen.

Spis et godt br√łd, f.eks. landbr√łd, som tilbeh√łr til suppen.

Noter

 

 

 

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Græskarsuppe
Opskrift
Anne Mette Autzen
Græskarsuppe
Opskrift
Katrine
Ristede græskarkerner
Opskrift
Per Asmussen
Hokkaido græskarsuppe
Opskrift
Anne Mette Autzen