Sous Vide Beef Wellington

Den klassiske blærerøvsret Beef Wellington, mest kendt i Gordon Ramseys version.
For at bedre at kunne styre processen er kødet tilberedt sous vide.
Vi har en nyere og skarpere udgave af Sous Vide Beef Wellington her.
Oksemørbraden tilføres en smule salt og peber og vakuumeres.
Kødet skal i vandbadet (sous vide) i 2 timer ved 51 grader.
Svampene skal blendes, f.eks. med en stavblender til de er kulsorte.
Løg og hvidløg svitses hurtigt af på panden og svampene tilføjes.
De skal steges videre længe, ca. 30-45 min. indtil alt væden er væk.
Kødet tages op efter de 2 timer, duppes tørt med et viskestykke/køkkenrulle og brunes af lynhurtigt på en pande med smør og olie og rosmarin på alle sider.
Rul husholdningsfilm ud på køkkenbordet - læg 5 stk. skinke på en række henover.
Smør svampe/løg blandingen i et meget tyndt lag udover.
Kødet smøres på alle sider med sennep og lægges på ovenpå.
Rul derefter det hele til en pølse og læg det i fryseren i 15 min.
Pølsen tages ud, filmen fjernes og den lægges på butterdejspladen, der skal indpakken den.
Rids toppen af butterdejen, smør den i en æggeblomme og tilbered den i varmluftsovn på 225 grader i 10 min.
Kødet er svært at skære med en normal kniv, så brug en brødkniv til det.
Her kan du se Sous Vide Everything's bud på deres udgave af Beef Wellington:
Hvad kan du med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.