fbpx SOUS VIDE BEARNAISE âś… | Se her hvordan đź‘Ś | opskrifter | GastroFun.dk

SOUS VIDE BEARNAISE | Se her hvordan..

Bearnaise PIC1
Underrubrik
Lav verdens bedste sauce nemmere end nogensinde før!
Beskrivelse

Alle der bevæger sig blot en smule ind i den kulinariske verden, ved at Bearnaise er en af de ting, man gerne vil spise - samt kunne lave. Det at lave en Bearnaise, er for mange blevet noget, man kan på rygraden.
Men den kulinariske verden er et stort sted med plads til alle, og her er der mange, som frygter og slet ikke tør lave en Bearnaise.

At lave en Bearnaise handler i bund og grund om at kunne styre temperaturen.
Det fik mig til at tænke på Sous Vide. Jeg scoutede nettet og fandt faktisk ingen hits, jeg kunne bruge. Jeg måtte prøve mig frem.
 
Jeg nåede frem til, at 1 æg ca. kan optage 100 gram smør. Det giver en fin smag (for mig) med en spsk. bearnaise essens. Jeg nåede derfor til 1-1-100 konceptet for Sous Vide Bearnaisesauce (Såfremt en æggeblomme vejer ca. 20 gram).

Se opskrifterne samt fremgangsmĂĄden i videoen herunder.

Sous Vide Bearnaise

Sous Vide Bearnaise 2.0

Bearnaise Essens

Følg min Youtubekanal HER
 

Udbytte
2 personer
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
3 Æggeblommer (På ca. 20 gram stykket)
3 spsk Bearnaise essens (Se hjemmelavet bearnaise-essens pĂĄ youtube kanalen herunder.)
300 g Smør (Kvalitet underordnet, ikke forsøgt med klaret smør.)
1 bdt Estragon (ca. 6 gram finthakket)
Vejledning

Kom smørret, æggeblommer og bearnaise-essens i en pose, jeg brugte en almindelig frysepose (som var påskrevet, at den kunne tåle temperaturvinduet).

Placer posen i Sous Viden i ca. 30 minutter ved 55 grader.
Herefter blendes det sammen med en stavblender, smages til med estragon og evt. salt og peber.

Se hvordan i denne video:

Noter

Opskriften er med held forsøgt med helt op til 500 gram smør og tilsvarende æggeblommer samt bearnaise-essens.

Source

​Kanalen Food N' Fun er startet som en Youtube-kanal.

Hele projektet startede som et bevis overfor teenageren på adressen at man kunne drive en YouTube-kanal kun ved brug af en telefon. Så var det nærliggende at lave videoer af primærmt mad, da det ligger mit hjerte meget nært.

Alle videoer pĂĄ kanalen er filmet/redigeret/uploadet via en smartphone.

At jeg så kunne indlemmes i GastroFun universet er blot en ære og en stor fornøjelse.

Den største hjælp til en kanal som min, er at abonnere på kanalen.

Nygelige ændringer i YouTubes Partnerprogram gør, at man skal have minimum 1.000 følgere for at opnå et YouTube-partnerskab. Det vil sige at min status pt. er at jeg mister mit partnerskab pr. 20 februar.

Tryk på linket HER for at følge min kanal!

PĂĄ forhĂĄnd tak

Søren Kubo - Food N' Fun

Kategori

Mad


Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Bearnaise
Artikel
Redaktion