Rabarber drink med vodka

Man kan aldrig få for mange pink drinks!
Og selvom rabarber ofte associeres med bagværk og dejlige kager og desserter, så har rabarberen bestemt også sin plads i både saft, drinks og cocktails.
Dette er en forfriskende rabarber drink med rabarbersirup (som du kan lave helt selv) og vodka, og den er helt perfekt til at køle ned i sommervarmen ovenpå en lang dag i haven, eller til at servere for sine tørstende gæsterne.
Her serverede jeg den blot i glas, men den kan også laves i en hel punchskål til de større forsamlinger. Det ser utroligt festligt ud og er i øvrigt meget sommerligt.
Rabarber er én af de planter, der ikke blot har én enkelt, men hele to sæsoner årligt: Hvor den første ligger fra maj til juni, ligger den anden i august til september.
- det vil sige, at anden rabarbersæson faktisk er lige om hjørnet, men indtil da vil jeg "nøjes" med rabarbersirup i min drink ;-)
- Tag et glas.
- Fyld glasset med isterninger.
- Hæld først 4 centiliter vodka i glasset.
- Hæld herefter 2 centiliter rabarber oveni vodkaen.
- Fyld glasset op med danskvand. Undlad at røre rundt - det giver en flot gradueret, visuel effekt i glasset.
- Servér og nyd din skønne rabarber drink!



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.