fbpx 🥤Rabarbersirup✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Rabarbersirup

Rabarbersirup
Sidst ændret:
Onsdag den 3. april, 2019 - 10:01
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på en dejlig rabarbersirup, der kan bruges til saftevand, drinks, dressing og på yoghurt.

Sværhedsgrad
Udbytte
5 Deciliter
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
300 g Rabarber
2 1⁄2 dl Sukker
5 dl Vand
Vejledning

Rengør rabarbernestænglerne og snit dem til mindre stykker. De skal være på cirka 2-3 centimeter i længden.

Kom vand og sukker i en kasserolle og bring vandet til lige under kogepunktet, så sukkeret opløses.

Når sukkeret er opløst, kommes de snittede rabarberstængler op i kasserollen og lad det simre i 20-30 minutter.

Rabarbersirup

Når rabarberne har kogt og er møre, sigtes rabarberne fra og rabarbersiruppen kommes på en flaske og sættes på køl.

Når siruppen er kølet af er den klar til brug.

Brug siruppen til en lækker og frisk sommerdrik både med og uden alkohol.

Se f.eks. den her rabarbersaft.

Noter

Hvis sommervejret herhjemme ikke spiller som du ønsker, så er det altid værd at kigge efter en afbudsrejser afbudsrejser all inclusive.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier