fbpx ūü•§Rabarbersirup‚úÖ | opskrifter | GastroFun.dk

Rabarbersirup

Rabarbersirup
Sidst ændret:
Onsdag den 3. april, 2019 - 10:01
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på en dejlig rabarbersirup, der kan bruges til saftevand, drinks, dressing og på yoghurt.

Sværhedsgrad
Udbytte
5 Deciliter
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
300 g Rabarber
2 1⁄2 dl Sukker
5 dl Vand
Vejledning

Reng√łr rabarbernest√¶nglerne og snit dem til mindre stykker. De skal v√¶re¬†p√• cirka 2-3 centimeter i l√¶ngden.

Kom vand og sukker¬†i en kasserolle og bring vandet til lige under kogepunktet, s√• sukkeret opl√łses.

N√•r sukkeret er opl√łst, kommes de snittede rabarberst√¶ngler op i kasserollen¬†og lad det simre i 20-30 minutter.

Rabarbersirup

N√•r rabarberne har kogt og er m√łre, sigtes rabarberne fra og rabarbersiruppen kommes p√• en flaske og s√¶ttes p√• k√łl.

N√•r siruppen er k√łlet af er den klar til brug.

Brug siruppen til en lækker og frisk sommerdrik både med og uden alkohol.

Se f.eks. den her rabarbersaft.

Noter

Hvis sommervejret herhjemme ikke spiller som du √łnsker, s√• er det altid v√¶rd at kigge efter en afbudsrejser afbudsrejser all inclusive.

Kategori

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier