Pulled Chicken Burger

Pulled Pork Burgeren kender de fleste. Vi giver dig et meget sundere og fedtfattigere alternativ i denne Pulled Chicken Burger. Kødet er marineret i en hjemmelavet bbq sauce uden sukker, burgerbollerne er langtidshævet speltboller og burgeren er fyldt med en masse gode grønsager.
Pulled Chicken i ovn
Der kan sagtens laves en dryrub-marinade, men jeg prøver at holde mig fra sukker, så jeg valgte at marinere kødet i denne hjemmelave bbq sauce uden sukker.
Brug et ildfast fad og beklæd det med sølvpapir. Hæld lidt af marinaden i bunden og placer de 4 kyllingebrystfileter ovenpå. Hæld resten af marinaden på kødet sørg for at det bliver fordelt godt ind i kødet.
Pak fadet ind i staniol og lad det trække i 30 minutter. Det må gerne trække i længere tid hvis du har tiden til det.
Tilbered det i 3,5 timer ved 110 grader varmluft i ovnen.
Derefter skal kyllingen ud af ovnen og over i et nyt fad, hvor det kan trækkes fra hinanden med 2 gafler.
Fyld
Skyl salaten og grønsagerne under hanen og skær det i skiver.
Skræl løget og skær det i løgringe.
Servering
Brug gerne speltboller fra denne opskrift og kom 2-3 spiskefulde af den kyllingen i overbollen. Fyld underbollen med agurk, iceberg salat, tomat og løgringe og sæt dem sammen.
Server straks.
Mangler du lidt dressing til retten, så kan du altid bruge lidt af den hjemmelavede barbecue marinade.
Retten er perfekt til dig der går op i en sund livstil og f.eks. elsker svømning. Er du til svømning, så tjek den her side: Rygcrawl.dk.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Kommentarer
Virkelig god til svømning!
Hej Lene,
Den anden aften forsøgte jeg mig med din lækre burger. Dette var umiddelbart før aftenens sene svømmetræning.
Og så må jeg bare sige. Hold op den ligger godt i maven til sådan en omgang svømning.
Så fremover bliver den lavet hver gang den står på meget en aften svømmetræning.
Samtidig bliver den skrevet på mit indlæg her kost til elitesvømmere, så andre kan få glæde af din gode opskrift:
<a href="https://www.watery.dk/blogs/waterylife/kost-til-konkurrencesvommere">https://www.watery.dk/blogs/waterylife/kost-til-konkurrencesvommere</a>
https://www.watery.dk/blogs…
https://www.watery.dk/blogs/waterylife/kost-til-konkurrencesvommere
Super fin burger til svømmekosten
Virkelig lækker burger! Den anden dag gik jeg en tur i køkkenet, og forsøgte mig at lave din virkelige gode burger.
Da jeg træner, og svømmer meget, blev jeg sulten, og faldt heldigvis over din opskrift, efter en hård svømmetræning. Mums den er god.
Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg laver denne burger efter en god omgang svømmetræning.
I forbindelse, med svømmetræningen, og den super lækre burger ville jeg anbefaler, andre svømmere at prøve denne opskrift.
Hvis du er svømmer og læser denne, kommentar, så læs også de super gode guides på https://vandklar.dk/kategori/alle/. Her kunne denne burger måske være en super, god bruger som anbefaling.