Mirror Glaze

Mirror Glaze
Underrubrik
Lækker blank glaze
Sidst ændret:
Torsdag den 31. oktober, 2019 - 09:42
Beskrivelse

Vil du også gerne lege med sammen med de bedste i den store bagedyst, så kan denne glaze måske også lykkes for dig.

Jeg har nu prøvet et par forskellige glazes, og indtil videre er det denne glaze der er lykkes for mig.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
45 minutter
Ingredienser
150 g Sukker
85 g Vand
6 Husblas (eller 3 tsk. gelatine pulver)
Vejledning

Læg husblassen i kold vand.

Bring sukker, sirup og vand i kog. Når sukkerlagen koger røres husblassen ud i den varme lage.

Rør den kondenseret mælk ud i sukkerlagen.

Hak chokoladen i mindre stykker og hæld lagen ud over chokoladen, så den smelter chokoladen. Rør let i lagen indtil chokoladen er helt smeltet.

Sigt lagen over i et litermål, og kom den ønskede pastafarve der i. Brug en stavblender til at blande chokoladelagen med farven.

Hold stavblenderen skråt ned i lagen, uden at piske luft ind i glazen.

Lad den færdig blandede glaze køle ned til 30-35 grader, inden den overhældes den iskolde kage.

Noter

Er glazen for varm, vil den smelte kagen og både kagecreme og glaze vil løbe af kagen.

Er kagen for var vil glazen også løbe af kagen.

Men er glazen for kold, løber den ingen steder.

Så find ikke kagen frem før end glazen er helt klar.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier