Mayo med dild og flødeskum

Lækker hjemmerørt dildmayonnaise der er gjort mere luftig ved hjælp af flødeskum.
Den passer fortræffeligt til skaldyr- og fiskeretter.
I forbindelse med at holde nytårsaften, lavede min kone en dejlig ret med ovnstegte jomfruhummere.
Mit bidrag til retten er denne dejlige mayo og et luftigt og velsmagende manitobabrød.
Pisk æggeblommer med sennep, eddike og salt.
Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk, indtil olien er optaget, og den ønskede konsistens opnås.
Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i mayonnaisen.
Tilsæt presset hvidløg, citronsaft/skal og hakket dild.
Smag til med yderligere salt og evt. mere citronsaft.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.