Mayo med dild og flødeskum

Mayo med dild og flødeskum
Sidst ændret:
Onsdag den 13. januar, 2021 - 12:51
Beskrivelse

Lækker hjemmerørt dildmayonnaise der er gjort mere luftig ved hjælp af flødeskum.

Den passer fortræffeligt til skaldyr- og fiskeretter.

I forbindelse med at holde nytårsaften, lavede min kone en dejlig ret med ovnstegte jomfruhummere

Mit bidrag til retten er denne dejlige mayo og et luftigt og velsmagende manitobabrød.

Mayo med dild og flødeskum

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
7 minutter
Ingredienser
1⁄4 tsk Salt
1 fed Hvidløg
1⁄2 Citron (skal og saft)
2 dl Rapsolie (eller en anden neutral olie)
4 spsk Flødeskum (cirka, kan være 3 spsk., afhængig af konsistensen)
  Salt (til at smage til med)
Vejledning

Pisk æggeblommer med sennep, eddike og salt.

Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk, indtil olien er optaget, og den ønskede konsistens opnås. 

Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i mayonnaisen.

Tilsæt presset hvidløg, citronsaft/skal og hakket dild.

Smag til med yderligere salt og evt. mere citronsaft.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier