Jomfruhummer i ovn

Jomfruhummer i ovn
Sidst ændret:
Torsdag den 14. januar, 2021 - 14:00
Beskrivelse

Mit bud på dejlige ovnstegte jomfruhummere. 

Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang. 

Den kræver kun få ingredienser og kort tilberedningstid, men det gør den bestemt ikke dårligere.

Jomfruhummer i ovn

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
Vejledning

Læg dem på en bageplade med maven op og skjoldet nedad.

Hak hvidløgene fint (eller brug en hvidløgspresser) og fordel udover hummerne.

Skær smør i små tern og fordel over hummerne.

Tilbered det i ovnen i 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn.

Hak persillen groft og drys ud over bagefter.

Jeg serverede det sammen med dette gode skive brød, citronsaft og denne hjemmerørte dildmayonnaise.

Jomfruhummer i ovn

Noter

Du kan også blande de finthakkede hvidløg sammen med smørret inden du fordeler det.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier