fbpx ✅Lemoncurd | opskrifter | GastroFun.dk

Lemoncurd

Lemoncurd
Underrubrik
Lækker sulten, er Lemoncurd
Sidst ændret:
Mandag den 25. november, 2019 - 13:30
Beskrivelse

Her i huset, er vi tosset med at blande sødt og surt.

Hvad er så mere fantastisk end en lækker og frisk lemoncurd, sammen med bagværk!?

Lemoncurd er på bordet hver weekend og ender ofte også i flere kager på den ene eller anden måde.

Er du også til Lemoncurd, så er dette en nem opskrift - som også virker selv om man ikke har en røremaskine med varmelegeme som os.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 30 minutter
Ingredienser
4 Citroner (saften)
300 g Sukker
4 Æg (Sammepisket)
125 g Smør
Vejledning

Pres citronerne for saft.

Kom citronsaft, sukker og smør op i din SILVERCREST KITCHEN TOOLS® Monsieur Cuisine édition plus røremaskine.

Indstil din "Reverse hastighed" til 1 og temperatur 50 grader. Kør det i 7 minutter.

Pisk æggene let sammen.

Når de 7 minutter er gået kommes de sammenpiske æg op i røreskålen. Ttemperaturen indstilles til 80 grader i 15 minutter, stadig på hastighed 1.

Når tiden er gået køres din lemoncurd igennem en sigte, da æggene danner tråde, og dem vil vi ikke have med.

Skold dine sylteglas og hæld massen i dem. 

Sæt dem på køl i minimum 2 timer, inden den serveres.

Lemoncurd

Server din lemoncurd sammen med letpisket flødeskum på en hjemmebagt scones.

Scones

Noter

Har du ikke en SILVERCREST KITCHEN TOOLS® Monsieur Cuisine édition plus, kan din lemoncurd røres i en skål over vandbad. 

Det kræver lidt mere opmærksomhed, men samtidig kan man ofte undgå at æggene laver tråde.

 

 

Læs også
Alt du skal vide om citroner
Artikel
Redaktion
Kategori
Sociale medier