fbpx 🥒Hjemmelavet pickles | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet pickles

Hjemmelavet pickles
Sidst ændret:
Fredag den 22. maj, 2020 - 11:37
Beskrivelse

Pickles er virkelig lækkert i bøfsandwiches og burgere, men de kan også bruges til remoulade.

Derudover er pickles også genialt til stop-madspild, hvis man har forskellige rester tilovers i grøntsagsskuffen.

Jeg fandt denne opskrift i bogen: "Fri-Vegansk mad fra Café Mikuna", hvorfra vi også har fået opskriften på en vegansk udgave af bøfsandwich.

Et godt tip er i øvrigt at lade være med at kassere saften fra dine pickles, når glasset er tomt. Du kan for eksempel bruge den til at mørne kød, smage sovsen til eller hælde den i vandet til kartoflerne.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
4 minutter
Ingredienser
1⁄2 Hvidkål (fintsnittet)
1 Rødløg (halveret og skåret i tynde skiver)
1 Rød peberfrugt (i små tern)
1⁄4 Agurk (i tynde skiver)
1 bdt Dild (finthakket)
200 g Eddike
100 g Vand
100 g Sukker
1⁄2 tsk Salt
Vejledning
  1. Kom hvidkål, rødløg, peberfrugt, agurk og dild i en skål og bland det sammen.

  2. Bring vand, eddike, salt og sukker i kog.

  3. Lad det afkøle lidt, inden det hældes over i skålen med grøntsagsblandingen.

  4. Rør det hele sammen.

  5. Lad dine pickles køle af, inden de bruges.

Læs også
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion
Klassisk bøfsandwich
Opskrift
Ronnie
Agurkesalat (syltede agurker)
Opskrift
Per Asmussen
Vegansk Bøfsandwich
Opskrift
Forlaget Turbine
Remoulade
Opskrift
Per Asmussen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier