
Opskrift på hjemmelavet karrysalat
Karrysalat er bare så godt, når det er hjemmelavet! Det hører sig selvfølgelig til på julefrokostbordet og ovenpå sildemaden, men det er også super at toppe en kartoffelmad af med. Eller at komme i en klassisk club sandwich fyldt med kylling og sprød bacon!
Så hvis du står med frokost-tjansen, så er det ret oplagt at røre en karrysalat sammen – det tager ikke mere end et kvarter!
Her får du min opskrift på en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler hver gang.
Hjemmelavet karrysalat opskrift

Hjemmelavet karrysalat
Ingredienser
Mayonnaise:
- 2 stk. Æggeblommer
- 2 tsk. Dijonsennep
- 15 milliliter Æblecidereddike
- 3 gram Salt
- 10 drej Peber fra kværnen
- 3 deciliter Rapsolie cirka
Karrysalat
- 50 gram Creme Fraiche 1/2 dl
- 25 milliliter Honning
- 1 spsk. Karry gerne World’s Best Curry Powder Project
- 2 stk. Æg kogt smilende
- 1-2 stk. Æbler pigeon, ingrid marie eller belle de boskop
- 1 stk. Rødløg lille
- 100 gram Kapers ca et glas
- 20-30 stk. Cornichoner
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer, dijon, eddike, salt og peber sammen i en skål (plast eller glas).
- Tilsæt olien en lille smule ad gangen mens du pisker.
- Tilføj olie indtil du har en meget tyk mayonnaise.
- Tilsæt creme fraiche, honning og karrypulver og rør godt sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Skær æg og æbler i tern.
- Hak løg, kapers og cornichoner groft.
- Rør det hele sammen med mayonnaisen.
- Stil den på køl til den skal spises. Den kan med fordel laves en dag i forvejen, så smager karryen mere igennem.