Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet karrysalat

Avatar photoThomas Tranegaard Nielsen
    

Thomas er medstifter af og chefredaktør på GastroFun og ekspert i hverdagsmad med masser af smag. Han er uddannet madkundskabslærer med 11 års erfaring og har boet i både Schweiz og USA.

3. januar 2020
Så hvis du står med frokost-tjansen, så er det ret oplagt at røre en karrysalat sammen - det tager ikke mere end et kvarter! Her får du min opskrift på en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler hver gang. Hjemmelavet karrysalat opskrift.

Opskrift på hjemmelavet karrysalat

Karrysalat er bare så godt, når det er hjemmelavet! Det hører sig selvfølgelig til på julefrokostbordet og ovenpå sildemaden, men det er også super at toppe en kartoffelmad af med. Eller at komme i en klassisk club sandwich fyldt med kylling og sprød bacon!

Så hvis du står med frokost-tjansen, så er det ret oplagt at røre en karrysalat sammen – det tager ikke mere end et kvarter!

Her får du min opskrift på en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler hver gang.

Hjemmelavet karrysalat opskrift

Servings: 1 skål

Hjemmelavet karrysalat

Så hvis du står med frokost-tjansen, så er det ret oplagt at røre en karrysalat sammen - det tager ikke mere end et kvarter! Her får du min opskrift på en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler hver gang. Hjemmelavet karrysalat opskrift.
Author: Thomas Tranegaard Nielsen
Ret: Frokost, Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

Mayonnaise:

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 15 milliliter Æblecidereddike
  • 3 gram Salt
  • 10 drej Peber fra kværnen
  • 3 deciliter Rapsolie cirka

Karrysalat

  • 50 gram Creme Fraiche 1/2 dl
  • 25 milliliter Honning
  • 1 spsk. Karry gerne World’s Best Curry Powder Project
  • 2 stk. Æg kogt smilende
  • 1-2 stk. Æbler pigeon, ingrid marie eller belle de boskop
  • 1 stk. Rødløg lille
  • 100 gram Kapers ca et glas
  • 20-30 stk. Cornichoner

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer, dijon, eddike, salt og peber sammen i en skål (plast eller glas).
  • Tilsæt olien en lille smule ad gangen mens du pisker.
  • Tilføj olie indtil du har en meget tyk mayonnaise.
  • Tilsæt creme fraiche, honning og karrypulver og rør godt sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Skær æg og æbler i tern.
  • Hak løg, kapers og cornichoner groft.
  • Rør det hele sammen med mayonnaisen.
  • Stil den på køl til den skal spises. Den kan med fordel laves en dag i forvejen, så smager karryen mere igennem.