fbpx Sildemad | opskrifter | GastroFun.dk

Sildemad

Sildemad
Sidst ændret:
Mandag den 1. juli, 2019 - 13:53
Beskrivelse

Sildemaden er for mange en klassisk, selvsagt del af frokostbordet - og det gælder faktisk både julefrokost, påskefrokost og ethvert andet frokostbord. 

Her får du en enkel opskrift på, hvad du skal bruge til en god sildemad. Foruden det, du finder her, så går både æg og karrysalat også godt til den kendte rugbrødsmad. 

Har du tid og overskud, så kan du med fordel bage dit eget rugbrød - du får opskriften her. Ligger du ikke inde med frisk rugbrød, så kan du med fordel vælge at riste dit rugbrød i smør på panden, i ovnen eller en brødrister. 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Sildemaden kan anrettes på et fad eller en tallerken på frokostbordet.

Skær de marinerede sild i passende stykker, hvis ikke fileterne allerede er skåret ud. Vælg den type sild, du bedst kan lide.

Pynt sildemaden af med løgringe, kapers og mayonnaise. 

Noter

Æg og karrysalat går også godt til en sildemad. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Alt godt til påskefrokosten
Artikel
Redaktion
Rugbrød med surdej
Opskrift
Benjamin