fbpx 🍕👨‍🍳Fusions pizza | opskrifter | GastroFun.dk

Fusions pizza

Fusions pizza
Beskrivelse

Pizzaen her er en fusion mellem den klassiske danske bradepande pizza (vi kalder den 90'er pizzaen hjemme hos os) og en lækker tyndbundet, italiensk pizza.

Her har jeg kombineret den tykke bund med et italiensk fyld og lader på denne måde Danmark møde Italien.

Pizzaen her var tænkt som et forsøg, og jeg må indrømme, at jeg ikke synes, det er den bedste pizza, jeg har bagt. Men somme tider skal man kaste sig over noget nyt, da man aldrig ved, hvornår der opstår nye og perfekte smagskombinationer.

Udbytte
1 pizza
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
50 g Gær
5 dl Vand (lunkent)
1 spsk Sukker
3 spsk Olie
1 kg Pizzamel (eller tipo 00)
  Pesto (grøn)
1 Mozarella (frisk ost i pose)
Vejledning

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og olie.

Rør melet i lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for tør.

Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.

Rul dejen ud, så den passer i bunden af ovnens bradepande.

Læg dejen i en bradepanden, der forinden er beklædt med bagepapir.

Smør pizzabunden med passata og fordel derefter revet ost, pesto, frisk mozarella i mindre stykker og parmaskinke derpå.

Bag pizzaen ved 200 grader varmluft i 20 min

Tjek at bunden er færdigbagt, inden du tager pizzaen ud.

Fusions pizza

Fusions pizza

 

Fusions pizza

Noter

Selvom jeg er vild med begge slags pizzaer, sĂĄ vil jeg ikke en anden gang kombinere dem, som jeg har gjort her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier