fbpx Bradepandepizza 🍕 90'er pizza | opskrifter | GastroFun.dk

90'er pizza

90'er pizza
Underrubrik
Bradepandepizzaen fra vores barndom
Beskrivelse

I vores barndom (i 1990'erne) er vi vokset op med en bradepandepizza med tyk bund og kødsovs ovenpå. Den smagte godt dengang, og det gør den stadig.

Vores opskrift er nem, hurtig og lækker.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
1 kg Pizzamel (Eller hvedemel, tipo 00)
50 g Gær
2 tsk Salt
1 spsk Sukker
5 dl Vand
3 spsk Olie
Vejledning

Pizzadej

Opløs gæren i lunkent vand.

Pisk i blandingen med et piskeris, så opløses gæren hurtigt. 

Tilsæt sukker, salt og olie og rør igen.

Rør melet i gærvæsken. Tilsæt kun lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for tør.

Pizzadej

Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.

Rul dejen ud, så den passer i størrelsen af en bradepande.

Læg dejen i bradepanden, beklædt med bagepapir.

Fordel kødsovsen over bunden (Vi anbefaler denne kødsovs). 

Bag pizzaen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

Tjek at bunden er færdigbagt, den skal lyde hul når man banker på den.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier