fbpx Flæskesvær | opskrifter | GastroFun.dk

Flæskesvær

Flæskesvær
Underrubrik
Dry-aged svær - det bliver ikke bedre
Foreberedelsestid
500 timer
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
500 timer, 30 minutter
Ingredienser
5 Krydderier (Laurbærblade og peberkorn)
Vejledning

Vi har to udgaver af flæskesvær hos os. Denne her er med svær fra en flæskesteg der er dry-aged (modnet) i 3 uger. 

Sværene skæres i skiver og koges i 12 minutter i vandet med laurbærbladene og peberkorn efter smag. 

Tør dem grundigt i et viskestykke og læg dem i fryseren i en halv time - det gør dem mere tørre.

Tag dem op af fryseren og smid dem direkte i frityregryden der skal være på 195 grader og giv dem 5-7 minutter afhængig af tykkelsen.

Når de kommer af gryden skal de tørres i et viskestykke og saltes.

 

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad

Tags

Sociale medier