fbpx Creme fraiche sovs | opskrifter | GastroFun.dk

Creme fraiche sovs

Creme fraiche sovs
Sidst ændret:
Mandag den 23. december, 2019 - 12:39
Beskrivelse

Det her er en familieopskrift, der har været brugt i mange, mange år hjemme hos os! Hos os er det en dejligt nem og lækker kold sauce, der nærmest kan bruges til alt. Min favorit er at servere den til indbagt svinemørbrad, men venøsteaks samt laks er også et sikkert hit.

Opskriften her er til cirka 4 - 6 personer, alt afhængig hvad man bruger den til.

Sværhedsgrad
Udbytte
5 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
4 minutter
Ingredienser
3 1⁄2 dl Creme Fraiche
1 1⁄2 spsk Sød sennep (fransk)
1 1⁄2 tsk Karry
4 spsk Drueagurker (finthakkede og syltede)
1 tsk Groft salt
  Peber (fra kværn)
1 1⁄2 spsk Løg (rå og revet)
Vejledning
  1. Start med at hakke løgene fint.

  2. Hak også drueagurkerne.

  3. Bland creme fraiche, sennep og karry og tilsæt løg og drueagurker.

  4. Smag til med salt og peber.

Creme fraiche sovs

Læs også
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier